Sussex Squad! Deze mensen laten Harry en Meghan shinen

Achter elke succesvolle royal staat een compleet team om álles te regelen.

De Royal Tour doen prins Harry en hertogin Meghan niet in hun eentje. De vele afspraken, verplaatsingen en verkleedpartijen worden allemaal soepel geregeld door Team Sussex.

Om 76 afspraken in 16 dagen en 4 verschillende landen soepel af te werken, hebben ze een gevolg met daarin een voormalig assistent van de Queen die bekend staat als Samantha de Panter en een celebritykapper voor een altoos volmaakt getrimde baard en beeldige lokken. Met dank aan de collega's van de Daily Mail stellen HarHans Tiental (de security tellen we even niet mee) aan je voor.

© Getty Images

Samantha Cohen (midden) is Meghan privésecretaris, zeg maar de Grote Regelneef en het aanspreekpunt voor all things Meghan. De Australische was zeventien jaar lang een vertrouweling in de staf van de Queen, die haar heeft 'uitgeleend aan de hertogin van Sussex' om haar wegwijs te maken in het leven van een royal. Het is een pittige dame die geen blad voor haar mond neemt en dingen graag goed geregeld ziet. Op deze foto was ze met haar oude en nieuwe baas mee naar Cheshire. 

© ANP

Samantha krijgt daarbij hulp van assistant privésecretaris Amy Pickerill (de blonde vrouw links achter Meg), voorheen senior communicatie voor de Cambridge'jes voor Harry haar persoonlijk vroeg voor Meghan te gaan werken.

© Getty Images

Amy (rechts) is degene die Meghan voor elk werkbezoek brieft: waar zijn ze, wie zijn er, wat gaat ze er doen, wat is belangrijk? Amy is ook een soort hofdame die bloemen, cadeaus en tekeningen overneemt van de hertogin.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door George Northwood (@georgenorthwood) op

Kapper George Northwood woont en werkt in Londen en is een bekende celebrity hair stylist, met klanten als Alexa Chung (die hij hier kapt) en Rosie Huntington-Whiteley. Inmiddels heeft hij goddank door dat in wind en regen een fraaie paardenstaart wel zo flatteus is. Hij deed Meghans haar voor haar bruiloft en oefende voor een royal tour tijdens het werkbezoek van de Sussex'jes aan Ierland, in juli.

© Adam Vallance 

Adam Vallance is de 'digital communications lead' die zich met foto's en content voor social media bezighoudt. Voorheen werd dat door iemand van het PR-team gedaan, het is voor zover bekend voor het eerst dat er een staflid zich specifiek hiermee bezighoudt. Hij komt van Downing Street 10, waar hij werkte voor de premier.

© PA Images

Er zijn verder drie man communicatie mee, waaronder waarschijnlijk Jason Knauf (voorheen van de Cambridge'jes) en een coördinator, zeg maar een tourmanager en een ordonnans. Die laatste staat heel dicht bij het stel, fungeert als chauffeur en helpt Harry met kleding.  

© Getty Images

Hoewel ze geen deel uitmaakt van het officiële Team Sussex is ook Jessica Mulroney aanwezig, die zich als stylist en een van Meghans beste BFF's over de vele outfits lijkt te hebben ontfermd. Jessica's man Ben is ook in Sydney gespot, wat best bijzonder is, gezien het feit dat ze drie kinderen hebben, waarvan er twee leerplichtig zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jess Mulroney (@jessicamulroney) op

Jessica is de afgelopen maanden regelmatig twee dagen in Londen geweest, om stylingkeuzes te maken. Het is niet gebruikelijk om een stylist mee te nemen op een Royal Tour: hertogin Kate regelt het samen met haar PA Natasha Archer en Máxima doet het zelf met hulp van haar kamenierster. Zo heeft elke Royal Tour toch weer een iets andere entourage. 

 

Openingsbeeld © Getty Images, bron: Daily Mail 

Laatste nieuws