Hannover: ‘Prinses Ekaterina is weer zwanger’

Het is overduidelijk de week van het Royal Baby-nieuws!

Lees ook

De Hannovertjes maken werk van de opvolging. Hun oudste kind prinses Elisabeth werd op 22 februari geboren en prinses Ekaterina is inmiddels zwanger van hun tweede kind, zo meldt Bunte.

Het babynieuws vliegt je om de oren deze week: Meghan zwanger, Pippa bevallen en nu blijken ook prinses Ekaterina en prins Ernst August van Hannover in de babymood te zijn.

© ANP

Het stel was te gast op het huwelijk van prinses Eugenie van York en Jack Brooksbank en toen was al een lief buikje te spotten bij de kroonprinses, die hier een soort gigantische mot op heur hoofd torst. 

© House of Hannover 

Net als bij Elisabeth  ↑ weten ze al wat het gaat worden en aangezien de tantes van Bunte lispelen 'dat hiermee ook de naam bekend is', kun je ervan uitgaan dat het een jongetje is: de stamhouders gaan standaard door het leven als Ernst August. Lief detail: Elisabeth draagt hierboven een pakje uit de collectie van prinses Marie-Chantal van Griekenland…

© HRH Princess Marie-Chantal of Greece 

… die hier als derde van rechts staat, want ook Marie-Chantal was op de bruiloft van Eugie en Jack. En werd als een van de eersten onder de royal vrienden ingelicht over de komst van Baby Hannover II. Dat wordt natuurlijk wéér een lief pakje met vleugeltjes. Links prinses Alessandra van Hannover, Ekaterina's schoonzusje.

© Getty Images 

Stel nu dat Bunte gelijk heeft en Baby Hannover is a boy, dus dan hebben we volgend voorjaar Ernst August Senior, het bozige drankorgel dat een brouille onderhoudt met zijn oudste zoon.

© BSR Agency

Vervolgens Ernst August Junior, de kreukloze jonge vader die al sinds 2004 alle zaken van het Huis van Hannover afhandelt. En dan nog een Ernst August Mini – laten we hopen dat ze Baby Hannover een andere roepnaam geven, om ze allemaal uit elkaar te houden.

 

Openingsfoto © PA Images 

Laatste nieuws

Zie ook