Prins Charles klimt in de pen

En hij heeft er zelfs ervaring mee.

Lees ook

De zeventigste verjaardag van prins Charles zal dit jaar extra bijzonder zijn. 14 november wordt namelijk een speciale editie van het tijdschrift Country Life uitgebracht en niemand minder dan de prins wordt daar gast-redacteur van. 

LEES OOK: Prins Charles zijn plicht als koning: op mensen letten

In het magazine schrijft Charles over zijn passie voor het leven op het platteland en over zijn landgoederen Clarence House in Londen, het familiehuis Highgrove Gardens in het Verenigd Koninkrijk en Dumfries house in Schotland. Hertogin Camilla, de vrouw van prins Charles, krijgt ook een plekje in het magazine om een artikel te schrijven.

Schrijfkunsten

Hoofdredacteur Paula Lester vertelt op de website van Country Life trots over prins Charles z'n schrijfkunsten. 'Het is helemaal zijn eigen ding. Het komt uit zijn hart en laat zien wat een passie hij heeft voor het platteland en dat is echt te zien in het tijdschrift.'. De prins is op zijn 65ste verjaardag ook al gast-redacteur geweest bij het tijdschrift. Elke verjaardag daarna heeft hij nog een column geschreven over het leven op het platteland. 

BRON: COUNTRY LIFE, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook