Samantha Markle reageert op zwangerschapsnieuws Meghan

De halfzus van Meg, Samantha Markle, heeft gereageerd op het babynieuws.

Lees ook

Heel de wereld is in de ban van de zwangerschap van Meghan Markle. De halfzus van Meg, Samantha Markle, heeft gereageerd op het babynieuws.

Verleden

In een interview met The Sun zegt Samantha: "Hierdoor verdwijnt alles wat er het afgelopen jaar gebeurd is naar de achtergrond. Ik wil dat Meghan gelukkig is en rust aan haar hoofd heeft. Iedereen dient nu positief te zijn." De halfzus van de hertogin is lang niet altijd positief over haar geweest en om die reden spreken de twee elkaar al jaren niet meer

Onverwachts bezoek

Samantha was woest toen ze niet was uitgenodigd voor de bruiloft van Meghan en Harry. Onaangekondigd verscheen ze laatst voor Buckingham Palace om Meghan te bezoeken, maar ze kwam niet binnen. Een paar dagen later probeerde ze Kensington Palace binnen te komen, maar dat lukte ook niet. 

Baby

Samantha hoop dat haar vader betrokken wordt bij het leven van de baby. "Dat is voor iedereen het beste. Een baby verandert alles en maakt mensen zachter. Op een juist moment moeten we met z’n allen bij elkaar zitten en dingen uitspreken, want hoewel ik nog steeds van mijn zusje houd, was ik niet blij met de manier waarop ze onze vader behandelde ten tijde van haar huwelijk."

BRON: GRAZIA, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook