Lady Campbell: ‘Meghan is een typische narcist’

Oh dear. Het is niet de eerste keer dat Meghan zo wordt genoemd en de lady is niet de enige die er zo over denkt.

Lees ook

In een talkshow heeft niet alleen de altijd uitgesproken Lady Colin Campbell haar mening over de hertogin van Sussex gegeven, ook Meghans voormalige vriend Piers Morgan is niet meer zo lyrisch over Hare Koninklijke Hoogheid.

Royal biograaf Lady Colin Campbell was te gast bij 'Good Morning Britain' om het nieuws rond Baby Sussex te bespreken. "Ze is gezakt in mijn waardering," aldus Lady Colin. "Eerst schatte ik haar hoog in, maar de manier waarop ze met haar familie omgaat is afgrijselijk. Ik hoop voor haar en voor de monarchie dat ze zal besluiten hen wat meer te omarmen."

Talkshowpresentator Piers Morgan, ooit bevriend met Meghan én een grote fan van haar, sprak de lady niet tegen. "Ik weet hoe het is om door Meghan te worden afgekapt. Anderhalf jaar konden we het samen heel goed vinden en toen verbrak ze van de ene dag op de andere alle contacten. Dat lijkt een bekend patroon van haar te zijn. Als iemand een potentieel probleem is voor bepaalde… aspiraties, sluit ze hem of haar buiten."

Het is niet voor het eerst dat iemand dit opmerkt: ook vrienden van vroeger en haar ex Trevor Engelson (rechts) hebben verteld toe Meghan niet de loyaalste is, maar zeer 'strategisch met vriendschappen omgaat.'  

Lady Colin Campbell voegde eraan toe dat "adoratie, kleineren en afschrijven klassieke aspecten van narcisme zijn." Meghan heeft alleen nog contact met haar moeder, Doria Ragland en heeft de Markles uit haar leven gebannen, iets wat deze kant van haar familie niet weet te waarderen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door feedimo (@feedimo) op

Vooral haar halfzus Samantha, die vorige week nog voor een goed gesprek voor Kensington Palace stond, laat via Twitter regelmatig weten wat ze over de hertogin van Sussex vindt. En zolang daar geen mediation dan wel een verzoening tegenaan wordt gegooid, blijft dit toch een vlekje op het sprookje, daar hebben de Lady en Piers gelijk in.  

Lees ook: 

 

Foto's © Getty Images / ANP

Laatste nieuws

Zie ook