Lilly Becker haalt flink uit naar haar ex Boris

Ai!

Lees ook

De spanningen tussen Lilly Becker en ex-man Boris Becker lopen hoog op. Het moddergooien tussen de twee exen is al een tijdje bezig en daar lijkt voorlopig geen einde aan te komen. Op social media haalt het model opnieuw flink uit naar de tennis legende. 

LEES OOK: Lilly Becker vecht voor haar gezin

Vechtscheiding

Nadat de twee kozen om in 2017 te scheiden, zijn de problemen alleen maar groter en groter geworden. De afgelopen maanden zijn de twee in een ware vechtscheiding beland. Er moest zelfs politie aan te pas komen om een ruzie tussen de twee te sussen, hier schreven we al eerder over.

Nu vecht model Lilly het uit over social media. Op haar Instagram schrijft ze: "Een man zou de moeder van zijn kind altijd moeten respecteren. Het maakt niet uit wat er speelt, onthoud altijd dat zij alles doet wat ze kan om zijn kind op te voeden en lief te hebben zoals niemand anders dat kan.” Om extra te benadrukken dat Boris er niet is voor haar en hun zoon Amadeus vervolgd ze haar bericht met: "Zeker wanneer hij haar helemaal niet helpt, ook niet op financieel vlak.” 

Bron: Telegraaf, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook