Zien: Meghan Markle showt haar prachtige babybuikje in strakke jurk

Wauw!

Lees ook

Gisteren kwam het geweldige nieuws naar buiten dat hertogin Meghan in verwachting is van haar eerste kindje, samen met prins Harry. Ondertussen zijn de twee begonnen met hun 16-daagse trip door Australië en op de foto's van de eerste dag kunnen we al duidelijk Meghan's babybuikje spotten!

LEES OOK: Harry & Meghan: 76 werkbezoeken in 16 dagen

Baby on the way

Meghan maakte voor het eerst een verschijning sinds het babynieuws, en wat zag ze er stralend uit! De twee zijn op dit moment druk bezig met een 16-daagse royal tour door Australië. De hertogin droeg voor de gelegenheid een witte, strakke jurk van Karen Gee waarin we haar bescheiden babybuikje al goed kunnen spotten. De mommy to be is op dit moment twaalf weken zwanger, waardoor een echte dikke babybuik waarschijnlijk nog even uitblijft. Al kunnen de Britten nu al niet meer wachten. 

Tijdens de eerste dag van de tour had het stel een ontmoeting met de gouverneur van Australië, brachten ze een bezoek aan de Taronga Zoo en maakte ze een stop in het Sydney Opera House. Tijdens het bezoek heeft het duo meteen de eerste babycadeautjes in ontvangst mogen nemen, namelijk een knuffel kangoeroe en mini Uggs. 

Bekijk hier alle foto's van hun eerste dag!

Laatste nieuws

Zie ook