Dit is het nieuwe thema van het glamoureuze MET-gala

Dit keer zal iedereen zich waarschijnlijk over de top kleden.

Lees ook

Er is waarschijnlijk geen groter óf meer extravagant mode-spektakel dan het jaarlijkse Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala, ofwel het MET Gala. Het thema voor 2019 is gister eindelijk bekendgemaakt!

LEES OOK: Dit zijn ze dan: de meest glamorous looks van het Met Gala 2018

Dit jaar zal iedereen zich moeten houden aan het thema 'Camp: Notes of Fashion'. Het MET-gala wordt ook wel 'Super Bowl of fashion' genoemd. Vanaf het moment dat het thema bekend is, gaan celebs en designers onmiddellijk opzoek naar de beste look. Hier hebben ze zes maanden de tijd voor, dus veel celebs pakken groots uit. De dresscode staat ieder jaar in het teken van de tentoonstelling. Het thema van dit jaar wordt beschreven als stijl zonder inhoud. We kunnen iedereen dus over de top gekleed verwachten.

Tentoonstelling

De opbrengst van de avond gaat naar het Costume Institute. Het geld is voor de komende modetentoonstelling van het museum. Dit jaar wordt de tentoonstelling mogelijk gemaakt door modehuis Gucci. De hosts voor de avond? Niemand minder dan Lady Gaga, Alessandro Michele, Harry Styles, Serena Williams en Anna Wintour zullen zorgen voor een onvergetelijke avond. Of iedereen zich dit jaar aan het thema gaat houden? We will see…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queen Bey ??? #balmain #metgala #metgala2016 #givenchy #gowns #beyonce #2016 #beyoncemetgala

Een bericht gedeeld door BombShell Looks™? (@bombshelllooks) op

BRON: VOGUE, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook