The Crown actrice Claire Foy was overspannen na eerste grote rol

'Het was ondraaglijk, ik was mezelf zo zat.'

Lees ook

Nadat Claire Foy, beter bekend als koningin Elizabeth in The Crown, haar eerste grote rol te pakken had in de serie 'Little Dorrit', veranderde haar leven en raakte de actrice op haar drieëntwintigste al overspannen. 'Het was vreselijk'.

LEES OOK: Yay: dít zijn de eerste beelden van The Crown III

In een gesprek met Net-A-Porter vertelt Claire over de moeilijke en drukke periode, waarin ze op het toneel speelde, werkte en een hoofdrol kreeg in de serie 'Little Dorrit'. 'Het was vreselijk. Mijn leven was veranderd en het werd me te veel. Ik kon dit allemaal niet aan.' De 34-jarige actrice liet weten dat ze zelfs een maand lang niet at en niet sliep. 

Dochtertje

Samen met ex Stephan Campbell Moore kreeg de actrice in 2015 een dochtertje, Ivy Rose. Vanaf dat moment is ze anders in het leven gaan staan en dat was hard nodig. 'Toen ik haar kreeg, dacht ik: je moet je leven op orde krijgen. Ik besefte dat ik niet zo hoefde te leven. Het was ondraaglijk, ik was mezelf zo zat.' De ouders verdelen de opvoeding tegenwoordig, zodat Claire weer aan het werk kan. De moeder heeft wel besloten om na de geboorte van haar dochtertje niet meer zoveel de wereld rond te gaan. 'Ik hou van reizen, maar ik wil niet te ver weg van haar zijn.' 

BRON: NET-A-PORTER, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook