Boom! Sussex versus Denemarken: 0-1

Hoe adorable Meghan ook is, tegen vier Royal Deentjes kan ze niet op.

Lees ook

Bereid je mentaal voor op een overdosis hertog en hertogin van Sussex, die volgende week voor een lange tour naar Australië en andere plekken op het zuidelijk halfrond gaan.

Onderdeel van deze Royal Tour is hun aanwezigheid bij de Invictus Games in Sydney van 20-27 oktober. Prins Harry is de initiatiefnemer en aanjager van dit internationale sportevenement voor militairen die door of tijdens de dienst gewond raakten.

© Kensington Palace

Om aandacht te vragen voor de Invictus Games poseerde Harry met zijn mevrouw Sussex in de tuin van Nottingham Cottage. En in plaats van elkaar hielden ze de Invictus-vlag vast, het was weer iets anders. Het leverde een grappige foto op, waarbij het bij Meghan herfst is en bij Harry nog zomer, terwijl het toch geen fotoshopje is.

© Det Danske Kongehus

Nu heeft Australië natuurlijk een stevige royal link met a) de Windsors en b) kroonprinses Mary van Denemarken die er vandaan komt. Kroonprins Frederik en zij leerden elkaar zelfs kennen bij een sportief evenement ter plekke: de Olympische Spelen van 2000. Dus Frederik komt óók naar de Invictus Games en zette zijn eigen mascottes in. En hoe aanbiddelijk Meghan ook is, ze legt het toch af tegen a) een grotere vlag en b) prins Vincent, prinses Isabella, prins Christian en prinses Josephine. Engeland-Denemarken, 0-1. 

Harry luidde de Games overigens eerder ook op ludieke wijze in, met zijn oma, de Queen. 

 

Foto's © Getty Images / Det Danske Kongehus

Laatste nieuws

Zie ook