Zó bespaar je het meeste ruimte in je slaapkamer (en heb je ruimte voor je inloopkast!)

Easy Living is een speciaalzaak in kwalitatief hoogwaardige slaapbanken en bedkasten.

Lees ook

Easy Living is een speciaalzaak in kwalitatief hoogwaardige slaapbanken en bedkasten. Bij Easy Living vind je een uitgebreid aanbod in diverse maten, kleuren en stijlen. Op deze manier is er een geschikte slaapbank of bedkast voor elk interieur!

Een slaapbank of bedkast geeft de mogelijkheid om de ruimte efficiënt in te delen. Doordat ze gemakkelijk zijn in- en uit te klappen, is een slaapbank of bedkast van Easy Living ook zeer gebruiksvriendelijk. De collectie bevat naast slaapbanken en bedkasten die kunnen dienen als logeerbed óók vele modellen die geschikt zijn voor iedere nacht. Zowel bij de slaapbanken als bedkasten kan er gekozen worden uit diverse soorten matrassen voor een goede nachtrust. In de showroom van Easy Living vind je meer dan vijftig soorten slaapbanken en twintig verschillende bedkast opstellingen. Ze kunnen je hier gemakkelijk al de verschillende bedsystemen laten zien én voelen.

Advies

Uiteraard adviseren de medewerkers je met veel plezier over wat het beste past bij jouw wensen. Jouw slaapbank of bedkast wordt in Nederland kosteloos op de plek van bestemming afgeleverd en gemonteerd, zodat je direct van je slaapbank of bedkast kan genieten! Kom jij het ook eens proberen? Middenweg

Ontvang 10% korting op jouw aankoop op vertoon van de advertentie in Beau Monde! Bezoek de website en bekijk de mogelijkheden of ga langs bij de showroom voor persoonlijk advies. Geldig tot 31 december 2018.

DIT IS EEN ADVERTORIAL.

Laatste nieuws

Zie ook