Internet wordt gek om zeldzame verschijning Macaulay Culkin

Van het eens zo schattige jongetje uit de Home Alone-reeks was de afgelopen jaren niets meer over.

Lees ook

Van het eens zo schattige jongetje uit de Home Alone-reeks was de afgelopen jaren niets meer over. Macaulay Culkin (38) kampte volgens Amerikaanse media al tijden met een alcohol- en heroïneverslaving. Ook werd hij gearresteerd voor het bezit van marihuana en greep hij vaak naar pijnstillers. Een buurvrouw van de acteur liet destijds weten dat hij er zó slecht uitzag dat hij veelal werd aangezien voor een zwerver.

LEES OOK: Tina Turner onzeker in bed door pruik

Problemen

Het leven van Macaulay ging niet bepaald over rozen. Zo kwam zijn zus om bij een auto-ongeluk, stierf zijn halfzus aan een overdosis drugs en raakte zijn acteercarrière in het slop toen zijn ouders een financieel conflict over zijn vermogen uitvochten in de rechtbank. Het enige lichtpuntje destijds was zijn relatie met Mila Kunis, maar toen deze na acht jaar eindigde, ging het nog meer bergafwaarts met Macaulay. "Hij gaat zeker dood. Hij is verslaafd en dit is behoorlijk geëscaleerd. Hij heeft nu serieuze hulp nodig", vertelde een insider destijds aan People Magazine.

Comeback

De acteur is inmiddels aan de beterende hand; hij ziet er veel beter én verzorgder uit dan ooit tevoren. Zo heeft hij zijn lange lokken verruild voor een kortere coupe, afscheid genomen van zijn baardje en is hij ook aangekomen, waardoor hij een stuk gezonder oogt. Macauley maakte zijn rodeloperdebuut tijdens de American Music Awards, die dinsdagavond plaatsvonden in Los Angeles. Hij liet zich gaan voor de lens van de aanwezige fotografen, wat een bijzonder zeldzaam gegeven is. De acteur ontloopt de pers het liefst. Good for you, Macauley!

BRON: MARIE CLAIRE, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook