Nieuwste Gucci schoen volgeplakt met karamelsnoepjes

Effe duizend euro neertellen.

Lees ook

Modemerk Gucci houdt van aparte, opvallende outfits en komt nu met de Flashtrek-collectie, waarin de schoenen uitblinken door een band met glimmende pareltjes die op karamelsnoepjes lijken. Say what?!

LEES OOK: Dit is het snelstgroeiende waardevolle luxemerk

De wit met goudgekleurde schoen is groot en opvallend én er zit een flink prijskaartje aan. Je koopt ze voor zo'n duizend euro. Wanneer je jezelf nog niet genoeg vindt opvallen met de goudkleurige schoen, kun je voor €350,- extra een leren band eromheen laten zetten, beplakt met gouden steentjes die precies op karamelsnoepjes lijken. Hot or not?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW MILKSHAKE ALERT!!! ? #milkshake #caramac #23thegrill #chocolate #treat #icecream

Een bericht gedeeld door 23 The Grill (@23thegrill) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caramac cheese cake . . . #caramaccheesecake #caramac #cheesecake

Een bericht gedeeld door Poppy's Bakes (@poppysbakes) op

Karamel

Veel mensen zien de vergelijking met de snoepjes en de steentjes. Zo schreef iemand op Facebook 'Ik heb misschien honger, maar die versieringen en zolen doen me denken aan Caramac, een chocoladereep met karamel.' Weer een ander schreef 'Ik wist niet dat de laatste mode een ode is aan karamel.' Best jammer als steentjes op schoenen van €1350,- worden vergeleken met karamelsnoepjes. Wanneer je de opvallende, goudkleurige, schoenen wel leuk vindt en wanneer je je portemonnee ervoor open wil trekken, zijn ze ook verkrijgbaar in kleuren als wit en olijfgroen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New kicks #basicshoes #GucciFlashtrek @nargott @chelseabmcclymont @e.haskovic ???

Een bericht gedeeld door Julio Iguchi (@shibui_kun) op

BRON: FACEBOOK, BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook