10 x de brutaalste foto’s van prinses Charlotte

De kleine prinses doet misschien wel wat ze zelf wil, maar het levert wel schattige beelden op.

Lees ook

Al weken is het in het nieuws: de bruiloft van Eugenie en Jack Brooksbank. Morgen is eindelijk het moment dat het stel elkaar het jawoord mag geven, en  niemand minder dan prins George en prinses Charlotte zijn de bruidskindjes.

LEES OOK: George en Charlotte: drukste bruidskinderen ooit!

Aangezien prinses Charlotte nogal ondeugend is en vaak de show steelt tijdens belangrijke gebeurtenissen van de Royal family, is iedereen benieuwd wat ze deze keer van plan is. Wij hebben een rijtje met tien foto's gemaakt waarop Charlotte weer eigenwijs was en de show stal.

1. 

Tijdens het doopsel van Charlotte's kleinere broertje prins Louis liet ze nog even weten dat het doopsel echt in besloten kring gevierd werd. Terwijl de kleine meid haar vader's hand stevig vasthield riep ze tegen de pers 'You're not coming.' Duidelijk. 

2.

Terwijl mama Kate Middleton en broertje George hun vader aanmoedigen tijdens een polo evenement, heeft Charlotte duidelijk andere (betere) dingen te doen.

3. 

De kleine prinses stond voor de eerste keer met de familie op het balkon en zwaaide vol enthousiasme naar alle mensen. Tijdens het gezwaai en gelach viel Charlotte opeens van haar opstapje en begon keihard met huilen. Little dramaqueen.

4. 

Charlotte is al eens eerder bruidsmeisje geweest. Namelijk afgelopen mei, tijdens de bruiloft van prins Harry en hertogin Meghan. Na afloop is de kleine prinses op het juiste moment op de juiste plaats gefotografeerd terwijl ze niest. Bless you Charlotte.

5. 

Toen Charlotte met haar broertje in de auto zat op de dag van dezelfde bruiloft zwaaide en lachte ze vol trots naar alle mensen. Tussendoor stak ze nog even haar tong uit naar de gasten. 

6. 

Tijdens een eerdere balkonceremonie mocht prinses Charlotte zelf niet op het balkon staan. De kleine deugniet was zo geïnteresseerd dat ze van binnen even langs het gordijn keek. 

7.

Het gezin was in Canada en bracht een bezoek aan het Canadese leger. Aan kinderen was in ieder geval wel gedacht, want Charlotte had de tijd van haar leven tussen alle ballonnen. 

8. 

De hele familie op het balkon, lachend en zwaaiend. Altijd afwachten of dat goed gaat met kleine kinderen. Deze keer had Charlotte duidelijk geen interesse en deed gewoon haar oren dicht. 

9.

Kate hoeft in ieder geval niet te hopen dat haar prinsesje met schone kleren thuis komt. 

10. 

Terwijl de hele familie op het balkon poseert en lacht naar de duizenden mensen die voor hun staan, neemt de eigenwijze prinses Charlotte een eigen pose aan. Schattig is het wel.

BEELD: GETTY IMAGES

 

Laatste nieuws

Zie ook