‘Selena Gomez opgenomen vanwege mentale inzinking’

Na haar ziekenhuisbezoek sloegen de emoties op hol.

Lees ook

Het gaat al een tijdje niet zo goed met Selena Gomez, in twee weken tijd werd de Amerikaanse actrice tot twee keer aan toe opgenomen in het ziekenhuis. TMZ meldt dat ze bij haar laatste bezoek zelfs een mentale inzinking kreeg.

LEES OOK: ‘Barbie vindt nieuwe liefde in afkickkliniek’

Vorig jaar onderging Selena een niertransplantatie en dat is allemaal goed gegaan. Totdat ze afgelopen maand werd opgenomen in het ziekenhuis, omdat ze te weinig witte bloedcellen leek te hebben en dat kon nog wel eens gevaarlijk zijn in verband met die transplantatie. Selena bleef een paar dagen in het ziekenhuis voor onderzoek, maar bij thuiskomst was het aantal witte bloedcellen nog steeds te laag en daardoor zouden Selena's emoties helemaal op hol zijn geslagen.

Opgenomen

Kort nadat deze emoties loskwamen, is Selena opgenomen bij een psychiater voor de juiste gedragstherapie, iets wat ze een paar jaar eerder ook al onderging. Eind september kondigde Selena, net als meerdere celebs tegenwoordig, al aan dat ze niet meer op social media te vinden zal zijn. Dit komt onder meer door veel negatieve reacties die ze kreeg. We hopen dat het snel beter gaat met Selena…

BRON: TMZ, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook