Wolter Kroes: ‘Als ik vijftig ben, wil ik er beter uitzien dan toen ik twintig was’

'Ik ben een snaaier, ik vrat alles op wat ik op een dag tegenkwam: koekjes bij de koffie, wat lekkers bij een tankstation.'

Lees ook

De Nederlandstalige zanger Wolter Kroes tikt binnenkort de vijftig aan en hij hoopt zeker nog twintig jaar op het podium te staan. Wolter is bezig een gezondere levensstijl op te bouwen en probeert dit zeker vol te houden.

LEES OOK: Nieuwe pil voor afvallen is drie keer effectiever dan dieet

Wolter werkt momenteel samen met een voedingscoach en hoopt acht kilo af te vallen om weer helemaal fit te worden. Het doel van de zanger is dan ook duidelijk: 'Als ik straks vijftig word, wil ik er beter uitzien dan toen ik twintig was. Fysiek sterker zijn, niet te dik, conditioneel goed', vertelt hij aan de Nieuwe Revu.

Lekkernijen

Nu de zanger eenmaal is begonnen met zijn gezonde levensstijl, is hij erachter gekomen dat hij eigenlijk te weinig en op de verkeerde momenten at. Dat is nu al verbeterd doordat hij 's ochtends goed eet. 'Ik ben ontzettend in balans met mijn eiwitten, met mijn vetten en met mijn energie.' Wolter moet ook vaarwel zeggen tegen al het lekkere, makkelijke snoep waar hij zo van houdt. 'Ik ben een snaaier, ik vrat alles op wat ik op een dag tegenkwam: koekjes bij de koffie, wat lekkers bij een tankstation. Als het voor mijn neus lag, dan pakte ik het.' Wolter gaat er nu in ieder geval alles aan doen om niet meer naar de lekkernijen te grijpen. We zijn benieuwd! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nina @healthenco mag dit wel ???

Een bericht gedeeld door wolter Kroes (@wolter_kroes) op

BRON: NIEUWE REVU, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook