Dunkin’ Donuts lanceert echt gouden donut

Dunkin’ Donuts heeft gisteravond haar nieuwste donut gelanceerd.

Lees ook

Dunkin’ Donuts, een van ’s werelds grootste coffee and baked goods merken, heeft gisteravond haar nieuwste donut gelanceerd: de Gouden Donut, gemaakt van echt goud. Deze unieke donut werd, samen met de Young Talent Award, uitgereikt aan André Hazes in het nieuwste filiaal in Amstelveen, die vandaag opengaat. Amstelveen is de zesde plaats waar het merk zich vestigt, na Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Eindhoven en Tilburg.

Young Talent Award

Dit jaar werd voor het eerst de Young Talent Award uitgereikt. Een award voor de meest talentvolle, jonge artiest in Nederland. Niemand minder dan André Hazes mocht de award dit jaar in ontvangst nemen. “André is voor ons het ultieme jonge talent. Hij wordt door heel Nederland omarmd, zijn uitverkochte concertreeks op 26, 27 en 28 oktober dit jaar in Ahoy Rotterdam is hier een weerspiegeling van. Bovendien draagt André goede doelen een warm hart toe,” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland.

Limited gouden donut

Naast de Young Talent Award mocht André ook de eerste gouden donuts in ontvangst nemen. De nieuwste toevoeging aan het donut assortiment is de meest speciale donut tot nu toe: naast dat hij van bladgoud gemaakt is, is de golden special ook een echte smaaksensatie: een heerlijke vulling van Nutella maakt de donut compleet. 
 
De gouden donut is exclusief en daarom niet in de fysieke stores van Dunkin’ Donuts te vinden. Wie de donut graag zou willen eten, kan hem speciaal aanvragen. De limited gouden donut wordt per 6 stuks verkocht, voor €299 per doos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En de Halloween donuts zijn er weer. Welke ga jij als eerst proberen? ??#DunkinDonutsNL

Een bericht gedeeld door Dunkin' Donuts NL (@dunkindonutsnl) op

Laatste nieuws

Zie ook