André Hazes: ‘Een tweede zoon zou geweldig zijn’

'Een tweede zoon lijkt me zo vet'.

Lees ook

De relatie tussen André Hazes en zijn zestien jaar oudere vriendin Monique Westenberg is na hun korte break sterker dan ooit. Het stel zit midden in de verhuizing naar een groter huis en zou een tweede kind met open armen verwelkomen.

LEES OOK: Monique Westenberg deelt emotioneel bericht over haar vader

André heeft samen met Monique bijna twee jaar geleden een zoontje gekregen. Het gezin woont vooralsnog op een woonwagenkamp en is nu bezig met de verhuizing naar hun droomvilla in Rotterdam, waar ruimte is voor eventuele gezinsuitbreiding.

Kids

Omdat de relatie tussen het stel sterker dan ooit is, durft André nu wel open te praten over trouwen en een tweede kind. Zo laat hij weten aan Veronica Magazine: 'Een tweede zoon lijkt me zo vet', maar op de vraag of hij ook een dochter wil zegt hij geen nee. 'Hoe leuk zou dat zijn? Dat ze uit de douche komt en dat papa dan het strikje in haar haar moet doen. Dus ja, heel graag!'.

In de slaapkamer zit het in ieder geval nog goed tussen het stel. 'Als ik in bed lig, dat is echt geen slijmen, en zij na het tandenpoetsen haar dingetje uittrekt, denk ik nog steeds: wat een lekker wijf heb ik.' Hoe leuk zou het zijn als er nog zo'n schattige baby komt?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goedemorgen!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Papa dagje!❤️ ?

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

BRON: VERONICA MAGAZINE, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook