Michiel Huisman is zelf niet dol op horror

Michiel Huisman is geen fan van het griezelgenre.

Lees ook

Michiel Huisman is geen fan van het griezelgenre. "Ik ben helemaal niet dol op horror", zegt de acteur die een van de hoofdrollen speelt in de nieuwe griezelserie The Haunting of Hill House van Netflix.

LEES OOK: Zien: Kate Hudson deelt allereerste foto van pasgeboren dochter

"Ik kan er moeilijk naar kijken", zegt Huisman, die met zijn vrouw Tara Elders en dochtertje in New York woont. "Met deze reeks heb ik geen moeite, omdat ik natuurlijk alles van de serie van tevoren had gelezen. Ik heb samen met mijn dochter Hazel gekeken. Zij is elf en vond het best eng. Ze kreeg er ook nachtmerries van. Gelukkig heb ik haar kunnen troosten."

Wereldwijd

Michiel Huisman speelt in de Netflix-serie de rol van Steven Crane, schrijver van boeken over bovennatuurlijke zaken, waaronder zijn memoires over de tijd die zijn familie in Hill House doorbracht. De serie is vanaf vrijdag wereldwijd te zien op Netflix. Michiel: "Het is natuurlijk afwachten hoe succesvol deze reeks zal zijn, maar ik beschouw het wel als een belangrijke stap in mijn carrière. Ik heb weer iets van mijn lijst kunnen afvinken."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Three weeks from now… worldwide.

Een bericht gedeeld door Michiel Huisman (@michielhuisman) op

BRON: BUZZ E, BEELD:  GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook