Samantha Markle koopt maskers met gezichten Meghan & Harry

Na veel problemen in de familie van hertogin Meghan, is er weer ophef rondom het gezin.

Lees ook

Na veel problemen in de familie van hertogin Meghan, is er weer ophef rondom het gezin. Dit keer is het feisty halfzus Samantha Markle die voor de ingang van Kensington Palace stond om met Meg te praten. Uiteraard werd ze geweigerd. 

LEES OOK: Is dit het bewijs dat hertogin Meghan zwanger is?

Samantha Markle heeft al een tijdje commentaar op alles wat haar jongere halfzus doet. Na de zoveelste woordenwisseling besloot Samantha naar Engeland te vliegen om hertogin Meghan face to face te spreken. In de brief die Samantha naar Harry en Meghan had gestuurd stond dat haar gedrag zou escaleren als er geen gesprek zou komen. Zo gezegd, zo gedaan.

Ontvangst

Samantha en haar echtgenoot werden uiteraard niet hartelijk ontvangen tijdens hun bezoek aan de royals. Het stel probeerde de beveiliging over te halen om toch naar binnen te komen. Er werd over en weer gebeld, maar toen na een tijdje bleek dat het niet zou lukken is Samantha, zittend in een rolstoel, buiten gezet. 'Sinds het huwelijk is er nog nooit iemand van die kant van haar familie zo dichtbij Meghan in de buurt geweest. Maar de medewerkers van het paleis hebben duidelijk de opdracht gekregen om hen op afstand te houden. Zeker nu Meghan meer publieke taken opneemt, willen ze die soap vermijden', laat een koninklijke bron weten aan de Britse website The Mirror.

Souvenir

Samantha is na de vernedering bij Kensington Palace niet meteen naar huis gegaan, maar is zelfs nog tien dagen lang in de buurt van het paleis gespot. Hetgeen waar Samantha vooral veel lol mee had, waren de twee maskers die ze kocht. Één met het hoofd van prins Harry en één met het hoofd van hertogin Meghan. Leuk aandenken om mee terug te nemen naar Amerika. 

BRON: THE MIRROR, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook