Hoe is het met prinses Beatrice het Bruidsmeisje?

Vrijdag is de Yorkie het opperbruidsmeisje van haar zusje, prinses Eugenie. En Bea heeft er zin in!

Lees ook

Als dit een roman van Jane Austen was, zou het allemaal terribly regrettable zijn, maar gelukkig is het 2018 en gaat het prima met prinses Beatrice van York, thankyouverymuch.

Beatrice ligt vaak onder vuur wegens vage werkzaamheden. Zit voor iemand van dertig financieel en emotioneel misschien nog net iets te vast aan haar ouders. En heeft zelf tot nu toe een beetje pech in de liefde gehad, door tien jaar te verspillen aan starfucker Dave Clark die niet over de brug kwam toen ze wilde weten waar ze aan toe was. Maar wel in een mum van tijd trouwde met een ander.

Beatrice… droeg het groots en wenste het stel alle goeds. De hemel mag weten wat ze tegenwoordig in New York en Los Angeles uitspookt, maar ze is vrolijk en ze zit er niet aan haar tikje claimerige moedertje Sarah vastgeplakt. En als ze al even moest slikken dat haar jongere zusje eerder trouwt dan zij – in de wereld van Austen zou de reputatieschade niet te overzien zijn – dan laat ze daar niets van merken.

Sterker nog: ze gaat lekker uit, wordt gespot met heren assorti en is een graag geziene gast in clubs in Mayfair. Ze lijkt ook een nieuwe stylist te hebben wat haar looks overduidelijk ten goede komt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie) op

En Beatrice lijkt zin te hebben in de Royal Wedding van aanstaande vrijdag, als ze het opperbruidsmeisje is van haar zus. "Het is allemaal reuze opwindend," zegt ze. "We verheugen ons allemaal op de grote dag. Het gaat fantastisch worden." Met die instelling zou ze best eens een Pippa Middletonnetje kunnen doen, als bruidsmeisje. Go Bea!   

Laatste nieuws

Zie ook