Royal Recap: dit was hét nieuws van de week

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij. Wil je trouwens weten wat onze Oranjes deze week hebben uitgespookt? Dat vatten we apart voor je samen iedere zondag.

1. 'Prinses Amalia had paar maanden verkering'
In de nieuwe LINDA onthult Dorine Hermans, royaltydeskundige, dat Amalia een paar maanden verkering heeft gehad. Met wie? Dat is onbekend. Wel zou het een jongen zijn die op dezelfde school zit (gymnasium Sorghvliet in Den Haag) als de prinses.

2. De Sussex'jes zijn klef in… Sussex!
Als je voor je huwelijk een compleet hertogdom van de Queen krijgt, moet je er natuurlijk ook eens je gezicht laten zien. Prins Harry en hertogin Meghan reisden om die reden af naar Sussex. 

3. 'En uw gastheer is James Middleton'
Ook familieleden van royals moeten de kost verdienen. James Middleton, de zus van hertogin Kate, lukt dat niet met marshmallows, zodat hij nu werkt als gastheer en gids in Schotland.

4. Dubai: kroonprins Hamdan doet een Dr. Pol
De liefde van kroonprins Hamdan (wij mogen Fazza zeggen) voor dieren kent geen grenzen. Dus wat doet hij als hij een oryx in nood ziet? Hij treedt op als ware hij Dr. Pol zelf.

5. Cambridge Comeback: welkom terug, hertogin Kate!
Na een vrij lang zwangerschapsverlof na de geboorte van prins Louis (Kate's motto is: 'Eerst de kids, dan de Kroon') is de hertogin van Cambridge weer aan het werk gegaan.

6. Royal Wedding: foutje op prinses Eugenie's souvenirs?
Raar: op de huwelijkssouvenirs van de bruiloft van prinses Eugenie en Jack Brooksbank (op 12 oktober is het zo ver!) prijkt alleen haar monogram, #HeToo?

BEELD: ANP, GETTY IMAGES, BSR AGENCY

 

Laatste nieuws

Zie ook