VIDEO: Frank Masmeijer leeft als een god in Frankrijk

Tot december leeft hij zich helemaal uit.

Lees ook

Terwijl ex-presentator Frank Masmeijer vorig jaar betrokken zou zijn bij een grootschalige cocaïnesmokkel, heeft hij het leven in de cel lang weten ontlopen. Hij ging in hoger beroep en de volgende uitspraak is pas in december. Daarom leeft hij zich momenteel helemaal uit in Benidorm.

LEES OOK: Sandra Birsak gunt ex-man Frank nog steeds al het geluk van de wereld

Karaokebar

Frank lijkt onwijs te genieten van het leven en de wijn in Benidorm. Zo stond hij op een avond in een karaokebar een liedje te zingen, wat uiteraard is gefilmd door iemand uit het publiek. De uitbater van restaurant La Dulce Vida in Benidorm spreekt met Telegraaf's Privé, en vertelt dat Masmeijer bijna dagelijks komt eten: "Of nouja, eten… hij drinkt vooral. Hij is altijd met zijn vriendin, zo'n blonde meid." 

Niet bang

Het lijkt erop dat Frank Masmeijer helemaal niet bang is voor de uitspraak van de Belgische rechter. De straf die hem eerst werd opgelegd was acht jaar gevangenisstraf en een boete van €48.000. Hiervoor is hij in hoger beroep gegaan en daarom wordt de zaak nu tot december uitgesteld. In de landen buiten België mag hij tot die tijd gewoon zichzelf zijn en dat doet hij dan ook. Hij woont op het moment samen met zijn vriendin Jamie van Lent in Benidorm en ze genieten van het leven samen voor zolang het nog duurt…

BRON: PRIVÉ, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook