Prins Harry heeft ongemakkelijke confrontatie met ex

en Hertogin Meghan had niets door.

Lees ook

In een eerder artikel schreven we al dat prins Harry en hertogin Meghan vorige week stiekem op bezoek waren in Nederland voor de opening van SoHo House in Amsterdam. Naast de bekende celebrities die erbij waren, leek Harry z'n ex ook aanwezig te zijn en dat was alles behalve comfortabel.

LEES OOK: Huh? Harry & Meghan waren blijkbaar in Amsterdam

Het driedaagse bezoek leek heel rooskleurig te zijn geweest, maar Vanity Fair royaltyverslaggever Katy Nicholl laat weten dat Harry een heel ongemakkelijk momentje heeft gehad met zijn ex, actrice Jenny Coleman. Het lijkt erop dat Harry en Jenny in de zomer van 2015 even hebben gescharreld maar dat het contact tussen de twee niet zo goed is geëindigd. Dat bleek tijdens het ontbijt, waar Jenny te vinden was met haar vriend en collega-acteur Tom Hughes.

Ongemakkelijk

Volgens bronnen leken Harry en Jenny net te doen alsof ze elkaar niet kenden. Terwijl Jenny haar gezicht naar de grond richtte, keek Harry recht voor zich uit. Gasten maakten nog opmerkingen over het ongemakkelijke moment en Harry keek een beetje oncomfortabel, maar Meghan had niets door. Of deed net alsof. #acteertalentje

BRON: VANITY FAIR, BEELD: GETTY IMAGES

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook