Katja Schuurman brengt kinderboeken uit

En dat terwijl ze net is begonnen aan Stoptober.

Lees ook

Afgelopen dinsdag heeft Katja Schuurman twee eigen kinderboeken gelanceerd, genaamd 'Daan en Charlie & koeiendansdag' en 'Daan en Charlie & het boerderijspookje'. Omdat de boeken over het leven op de boerderij gaan, heeft ze de lancering dan ook toepasselijk  tussen het hooi gedaan. 

LEES OOK: Katja Schuurman neemt een ingrijpend besluit

Voor Katja kan het geluk niet op nu ze gestopt is met roken én twee kinderboeken uit heeft gebracht. Ze doet immers mee aan Stoptober. Katja laat aan Shownieuws weten dat het stoppen met roken helemaal niet zo moeilijk is en dat ze blij is dat ze het besluit heeft genomen. 'Het is toch ook een vieze gewoonte. Stiekem om een hoekje roken, dan voel je je ook zo treurig als moeder zijnde.' 

Boerenleven

De twee kinderboeken die Katja heeft geschreven, gaan over het boerenleven. Katja woont samen met haar gezin op een woonboerderij en de lancering vond dan ook plaats op een boerderij tussen het hooi. 'De meeste kinderen wonen in de stad en hebben niet het voorrecht om te zien waar bijvoorbeeld melk vandaan komt.' Daarom vond Katja het zo leuk om hierover te schrijven. 

BRON: SHOWNIEUWS, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook