‘En uw gastheer is James Middleton’

De royal zwager heeft een nieuwe schnabbel #KruiwagenAnyone?

Lees ook

Ook familieleden van royals moeten de kost verdienen. James Middleton, de zus van hertogin Kate, lukt dat niet met marshmallows, zodat hij nu werkt als gastheer en gids in Schotland.

Onduidelijk is of James' bedrijf Boomf, dat gepersonaliseerde marshmallows maakte, nog in de running is. Het feit dat het de afgelopen drie jaar drie miljoen pond verloor, is geen goed teken. What's a man to do? Iets anders zoeken, natuurlijk. Maar als je het broertje van Kate en Pippa bent, kun je niet zomaar overal solliciteren, zonder dat meteen de tabloids in je nek hijgen.

James vond de oplossing in Schotland, op het estate van de familie Matthews. Inderdaad, dat is de familie van James, de man van Pippa Matthews-Middleton, James' ándere zus.

David Matthews, de vader van James Matthews, is eigenaar van Glen Affric, een beeldschoon landgoed in Schotland in de buurt van Loch Ness, waarvan de lodge dient als luxe privéhotel.

James Middleton geeft rondleidingen en begeleidt wandelingen over het landgoed. "Het platteland is waar ik het gelukkigst ben en ik neem mijn vier honden mee naar Glen Affric," aldus James.

Die dus niet terugschrikt om gebruik te maken van een familiale kruiwagen om aan de bak te komen. Aan de andere kant: de man werkt netjes voor zijn geld, daar is helemaal niets mis mee. Maar: ellebogen van de tafel, James. Laten we het chic houden. 

Lees meer:

 

Foto's © PA Images, Glen Affric    

Laatste nieuws

Zie ook