Heerlijk, Letizia heeft weer een kribbig momentje

Weglopen zonder gedag te zeggen. Voor een draaiende camera. Oh dear...

Lees ook

Het is altijd fijn als koningin Letizia van Spanje even helemaal zichzelf is en we kunnen royals nooit vaak genoeg met hun ogen zien rollen. Hoe zat het precies?

Letizia was speciaal naar Tenerife gekomen om het Spaanse damesbasketbalteam de wereldtitel te zien winnen. Jubelstemming alom, Hare Majesteit wilde best even een woordje zeggen tegen presentator Nacho Calvo. "Ze hebben een geweldige wedstrijd gespeeld," zei Letizia. "Het was duidelijk dat het team heel serieus was. Ze hebben echt het esprit van kampioenen en het is een geweldige toevoeging aan de vrouwensport."

So far so bueno. Maar toen kwam ex-speler en co-presentator Marta Fernandez aan het woord, raakte in haar spontaniteit de koningin aan en tutoyeerde haar ook nog eens: "Je hebt ons geluk gebracht!" Letizia bevroor een beetje, maar hield zich toch goed: "Nou, ik kwam zo snel als ik kon in de tweede helft. Maar goed, het was geweldig." En wist toen niet hoe snel ze weg moest komen, zonder zelfs maar gedag te zeggen. Yikes.

 

Foto © ANP

Laatste nieuws

Zie ook