‘Kim Kardashian’ gevaarlijkste zoekopdracht

Kim Kardashian is in Nederland de gevaarlijkste celebrity om op te googelen.

Kim Kardashian is in Nederland de gevaarlijkste celebrity om te googelen. Wie informatie over haar opzoekt, loopt het grootste gevaar uit te komen op een site die met malware is besmet, zegt beveiliger McAfee. Model Doutzen Kroes staat op plek twee, gevolgd door actrice Naomi Watts.

LEES OOK: Aldi komt met flessen prosecco van 6 liter

Op de Nederlandse ranglijst staan vooral buitenlandse sterren. Rapper Lil' Kleine is op de 22e plek de tweede Nederlander, gevolgd door Linda de Mol (38e), Max Verstappen (45e), Gerard Joling (47e) en Humberto Tan (50e).

Wereld

Wereldwijd is actrice Ruby Rose de gevaarlijkste zoekopdracht. De Australische is vooral bekend van de serie Orange is the New Black. Later dit jaar speelt ze een lesbische Batwoman. Kim Kardashian staat wereldwijd op de negentiende plek.

Armin

Beveiliger McAfee maakt elk jaar een ranglijst van gevaarlijke beroemdheden. Vorig jaar was zangeres Avril Lavigne de gevaarlijkste zoekopdracht, maar muzikanten zijn weggezakt. Amy Schumer stond in 2016 op 1. De Leidse dj Armin van Buuren was in 2015 de gevaarlijkste celebrity wereldwijd.

BRON: PANORAMA, BEELD: ANP

Laatste nieuws