Halfzus Samantha Markle in Londen om verhaal te halen bij Meghan

Samantha Markle is the gift that keepsĀ on giving.

Meghan, watch out! You're sister is in town. In plaats van de media toe te spreken vanuit haar woonplaats in Amerika, is Samantha Markle nu naar Londen gevlogen om haar verhaal te doen. 

LEES OOK: Samantha Markle vergelijkt prins Harry met hamster

Royal family

De 53-jarige zegt altijd al gedroomd te hebben van de Engelse stad, maar probeert hiermee ook het hart van haar halfzus te winnen. Hoewel de royal family er geen trek in lijkt te hebben, hoopt Samantha een dezer dagen toch haar zusje te zien. 

Excuses

"Ik had gehoopt dat we elkaar zouden kunnen spreken, dat ze zou weten dat ik hier was. Maar ik denk dat het niet gaat gebeuren." En dat is volgens de presentatoren niet zo heel gek. Volgens hen heeft Samantha het er zelf naar gemaakt, door elke keer weer de media op te zoeken. "We werden als familie belachelijk gemaakt door iedereen en ik moest het gewoon stoppen. Misschien was ik gefrustreerd, dat ik de media als uitlaatklep zag."

Samantha heeft naar eigen zeggen erg veel spijt van al haar opmerkingen. Ze wil dan ook graag haar excuses aanbieden aan Meghan, prins Harry en de rest van de koninklijke familie. Al laat ze ook weten het jammer te vinden dat Meghan hen elke keer bleef negeren. "Ik denk dat het haar veel pijn deed. Maar ik had gehoopt dat ze wel beter zou weten dan in alle roddels uit de media te geloven."

En nu maar hopen dat Samantha het hier bij laat…

Bron: Daily Mail, Grazia Beeld: ANP

 

Laatste nieuws