Zien: ‘Glass hair’ is dé haartrend onder alle celebs

Love it!

Lees ook

Dat celebs weg zijn van deze haartrend is duidelijk. Het strakke kapsel dat glanst als een spiegel is al gespot bij Kim Kardashian, Selena Gomez en Dua Lipa. En daarmee is er gelijk een nieuwe hashtag geboren: #glasshair

LEES OOK: Trend alert: dit is dé it-bag van komend seizoen

Kim Kardashian wordt al een tijdje gespot met deze look. Bij niemand minder dan haar kapper Chris Appleton is deze trend dan ook begonnen. Een korte, strakke bob die nu nog glanzend wordt ook. Het is niet de eerste keer dat de strakke, korte, glimmende bob helemaal in is. In de jaren 60 en 90 was dit ook al dé haartrend.

Hoe?

Volgens Chris Appleton begint alles bij een bob die onderaan helemaal recht is geknipt. Voor een luchtig resultaat zul je je haar moeten wassen met shampoo zonder siliconen. Kam je haar zo dat je een perfecte middenscheiding heb en breng vervolgens wat root lift spray aan om volume te creëren aan de haarwortels. Tot slot kun je de glansspray aanbrengen en de overige haartjes bijwerken met de steiltang.

Keratine

Je hoeft niet per sé een bob te knippen wanneer je graag glanzend haar wil. Je kunt namelijk een keratinebehandeling doen. Keratine is een eiwit dat altijd in je haar zit en je lokken voedt. Met zo'n behandeling wordt je haar ontzettend sluik en glanzend voor minstens drie maanden. Helemaal glamour is het in ieder geval wel.

BRON: GVA.BE ,BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook