Monique Westenberg deelt emotioneel bericht over haar vader

Heftig!

Lees ook

Monique Westenberg heeft een heftig jaar achter de rug. Eind april besloten zij en André Hazes een tijdje uit elkaar te gaan en een maand later overleed haar 'buddy' pitbull Dunya. Na alle ellende is er nog steeds geen rust voor Mo. 

LEES OOK: Monique Westenberg vertelt over heftig jaar

Geen feestje

Op haar Instagram deelde Monique gisteren een emotioneel bericht voor haar vader's verjaardag. Helaas is het volgens Monique allesbehalve een feestelijke dag: "Papa, vandaag ben je jarig en dat hoort dan eigenlijk een feestje te zijn, maar door omstandigheden valt er weinig te vieren. Toch laten we deze dag niet ongemerkt voorbij gaan, want jij verdient het om in het zonnetje te staan."

Situatie

Wat er precies gaande is met de vader van Monique, wordt niet duidelijk. Maar dat 2018 een pittig jaar was voor haar familie blijkt wel uit de rest van het bericht. "Ik hoop dat wat jij allemaal voor je kiezen hebt gekregen het afgelopen jaar, snel kan worden afgesloten. Ondanks dat alles sta je dag en nacht klaar voor je kinderen, schoonzoon, schoondochter en ben je de leukste, liefste, grappigste opa voor je kleinkinderen. Gefeliciteerd papa, ik hou van je."

LEES OOK: Monique Westenberg bedolven onder kritiek na foto zoontje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook