Famillie reageert op schokkende situatie rondom Lindsay Lohan

Lindsay's familie maakt zich zorgen om haar.

Lees ook

Internet is in alle staten als ze een live-video van Lindsay Lohan op Instagram zien. Het filmpje begint met een nobele daad maar eindigt in een verbijsterende situatieHet leek zo goed te gaan met LiLo…

LEES OOK: Katie Price opgenomen in afkickkliniek

Lindsay's familie laat weten dat ze ontzettend geschrokken zijn en zich zorgen maken om haar. De familie wist dat Lindsay zo nu en dan weer een drankje dronk. Zo lang dat goed ging was er niks aan de hand, totdat er vrijdagnacht een live-video op Instagram te zien was. 

Dakloos gezin

In de video probeerde Lohan een dakloos Syrisch gezin hulp te bieden. Ze vraagt het gezin wat ze nodig hebben en dringt meerdere keren aan om hun verhaal te vertellen. Klinkt als een goede daad, right? Helaas nam de situatie al snel een heel andere wending. 

Ontvoering?

Aan het eind van het filmpje is namelijk te zien hoe Lindsay de kinderen vraagt om met haar mee te komen. Tegen hun wil in, probeert ze de kinderen te pakken. De moeder van de kinderen grijpt uiteindelijk in en vlucht met haar gezin weg. Twitteraars laten hun harde meningen horen op social media.

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook