De Bourbons pakken hun Parma-momentje

Van de vele prinsen Carlos die we inmiddels hebben, was er slechts één in beeld.

Lees ook

Eens per jaar doet prins Carlos de Bourbon De Parme wat hertogelijke dingen in Italië, als de titulaire hertog van Parma en Piacenza.

Carlos is de oudste zoon van prinses Irene en een neef van koning Willem-Alexander. Hij kwam de laatste tijd vooral in het nieuws door de rechtszaak die zijn oudste (buitenechtelijke) zoon tegen hem aanspande om de naam van zijn vader te kunnen dragen. Carlos Jr. werd door de Raad van State in het gelijk gesteld en mag zich nu Zijne Koninklijke Hoogheid Carlos Hugo Roderik Sybren prins de Bourbon de Parme noemen.

Ook dit jaar was er een mis in de Chiesa di San Sisto en een fotomomentje bij het Palazzo Farnese in Piacenza. Carlos en Annemarie hadden hun adorable dochters Luisa (6) en Cecilia (bijna 5) bij zich.

Jongste zoon en 'opvolger' prins Carlos (2) was nergens te bekennen en dat gold ook voor eerdergenoemde halfbroer prins Carlos (21), dus van verzoening lijkt geen enkele sprake te zijn. En misschien heb je op zo'n dag aan één prins Carlos ook wel genoeg.

Van de familie waren ook prins Jaime en prinses Viktória van de partij. Vik verdient bonuspunten voor haar kledingkeuze: ze zag er ronduit koninklijk uit en paars is echt haar kleur.

Later werden ze ook nog in andere outfits gespot, maar uiteraard wel met het familielintje… 

…dat ook bij dit fotomoment niet ontbrak, want je hebt in naam een hertogdom of niet, tenslotte. 

 

Foto's © PPE Agency / Nieboer

Laatste nieuws

Zie ook