Royal Recap: dit was hét nieuws van de week

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij. (Wil je trouwens weten wat onze Oranjes deze week hebben uitgespookt? Dat vatten we apart voor je samen elke zondag!)

1. Hoogzwangere Pippa laat zich zien
De Britse pers meldt dat zij binnen enkele weken zal bevallen van haar eerste kind. Pippa werd gezien toen ze de sportschool verliet in een bloemetjesjurk, blauwe jas en sneakers. Casual comfy! 

2. Wauw, Maria Teresa van Luxemburg is afgevallen!
Groothertogin Maria Teresa van Luxemburg ziet er altijd stralend uit. Leuk huwelijk, trotse moeder en oma, uitstekende smaak. En die is ze nu in een nieuwe garderobe aan het investeren.

3. Prinses Laurentien: funky broek, brave boodschap
Zie er maar eens iets op tegen te hebben, een prinses die gezonder leven aanmoedigt. Naast laaggeletterdheid stort prinses Laurentien zich nu ook op Nederland fitter maken #slowclap.

4. Zien: vrolijke prinses Beatrix in Den Bosch
Prinses Beatrix heeft zondagmiddag in het jubileumconcert bij ter ere van 700 jaar Illustre Lieve Vrouwe Broederschap. Het concert werd gehouden in de Sint-Janskathedraal in Den Bosch en Bea schonk ieder een gulle lach.

5. Ivanka Trump: "Ik leer veel van Máxima"
Koningin Máxima is in New York voor de algemene vergadering van de Verenigde Naties. Daar is ze voor heel eventjes geen koningin, maar VN-adviseur. En van haar kennis en energie kan iedereen wat leren, zo ook presidentsdochter Ivanka Trump. 

 

BEELD: ANP, GETTY IMAGES, PPE AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook