Na populaire strohoed introduceert Jacquemus enorme strandtas

Nu nog afwachten of de tas net zo populair als de hoed wordt.

Lees ook

Nadat we in een eerder artikel al schreven over het grote succes van de enorme strohoed van Jacquemus die celebrities droegen, heeft het merk nu weer iets nieuws op de markt gebracht. Een giga strandtas, te zien op Paris Fashion Week.

LEES OOK: Sterren staan in de rij voor deze enorme strohoed van Jacquemus

Tijdens de Paris Fashion Week heeft Simon Porte Jacquemus zijn lente- en zomercollectie voorgesteld. Een ode aan Zuid-Frankrijk als het aan hem ligt. Dat is te zien aan de felle kleuren, losse jurkjes en korte broekjes. De giga strandtas sprong er voor iedereen het meeste uit. Naast de grote verschijning heeft Simon nog meer tassen ontworpen. Die zijn het tegenovergestelde en zijn minuscuul klein.

Afloop 

Het is nog even de vraag of deze tas in de smaak gaat vallen. Met de strohoed is het in ieder geval wel goed afgelopen, nadat modellen Bella Hadid en Emily Ratajkowski een foto met de giga hoed hadden geplaatst, werd het item als een gek verkocht. Ook al kostte 't enorme ding €590,-. Voor de strandtas geldt hetzelfde: groot en onpraktisch, maar who cares. Kopen die hap!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

« LA RIVIERA » SUMMER 2019

Een bericht gedeeld door SIMON PORTE JACQUEMUS (@jacquemus) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THE FULL SHOW “LA RIVIERA” IS NOW OUT (LINK IN BIO) @studiopremices

Een bericht gedeeld door SIMON PORTE JACQUEMUS (@jacquemus) op

BRON: HLN.BE, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook