#CarDoorGate: fans van hertogin Meghan slaan door

Meghan gooit zelf een autoportier dicht, fans zijgen ademloos ineen. Calm down, dear.

Lees ook

In Engeland is men flabbergasted dat Meghan zelf haar autoportier sloot na aankomst bij een openingsklusje in Londen. Maar zó uniek is dat nu ook weer niet, #CarDoorGate.

We snappen het wel, Meghan is gepitcht als de Royal Verlosser van de Windsors. En haar fans willen in alles wel een teken zien dat we hier te maken hebben met de leukste, liefste, meest getalenteerde vrouw ooit, waarvan elke handeling schier messiaans is. Please, give the girl a break. 

Het wordt tijd om daar iets nuchterder naar te gaan kijken. Meghan doet het geweldig in haar nieuwe rol, maar heeft zich gewoon aangepast aan het paleisprotocol. Er is geen sprake van baanbrekende vernieuwingen of inzet waarmee ze de monarchie 'helemaal anders'  maakt. Wel maakt ze Harry zo te zien erg gelukkig, dus is het te hopen dat zij zich andersom ook zo bemind voelt. So far, so good, leuke nieuwe aanwinst.

Maar nee, ze is niet de eerste royal ooit die zo lekker gewoon is gebleven is dat ze zelf het portier van haar wagen sluit.

De hertogin van Cambridge doet het ook regelmatig, prinses Anne rijdt haar chauffeur wel eens… …en zelfs de Queen opent en sluit  al jaren geheel zelfstandig haar portier.

Elders is het niet anders: prinses Mary sluit niet alleen zelf haar portier, maar trapt zelfs de nanny door Kopenhagen in de bakfiets. Zullen we even normaal blijven doen?  

 

Foto's © ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook