Celebs die na breuk weer samenkwamen

Deze sterren konden gewoon niet zonder elkaar.

Lees ook

Celebrities met een knipperlichtrelatie, het is zo gek nog niet. Sterker nog, het komt heel vaak voor. Wij hebben wat sterren op een rijtje gezet die elkaar na een tijdelijke break-up of andere relatie elkaar toch weer hebben gevonden. 

LEES OOK: Pornoactrice Stormy Daniels gaat scheiden

Justin Bieber & Hailey Baldwin 

Het stel had in 2014 en 2016 ook al een relatie. Nadat de relatie tussen Justin en Selena Gomez eind mee weer werd verbroken, is hij weer samen gekomen met Hailey. Nog geen drie maanden later deed hij een huwelijksaanzoek en nu wordt er gezegd dat ze al getrouwd zijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

absolute best friend.

Een bericht gedeeld door Hailey Baldwin (@haileybaldwin) op

Gigi Hadid & Zayn Malik

Na de break-up van Zayn en Gigi een paar maanden geleden, lijken de twee weer helemaal in love te zijn. Zouden de ogen op Zayn z'n borst getatoeëerd dan toch van Gigi zijn?

Bella Hadid & The Weeknd

De relatie tussen Bella en The Weeknd eindigde in 2016. In juli waren ze samen in Tokyo en nog daarvoor zijn ze zoenend gespot. De relatie is nog niet officieel bekend gemaakt, maar het ziet er niet naar uit dat de twee alleen vrienden zijn….

Miley Cyrus & Liam Hemsworth

Dit stel is een paar keer uit elkaar geweest, maar lijkt nu, ondanks de geruchten van nog een relatiebreuk, ontzettend gelukkig te zijn samen. Miley is verloofd, maar zegt nooit te willen trouwen. Een ding staat vast, ze zijn super lief samen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#spicy

Een bericht gedeeld door Liam Hemsworth (@liamhemsworth) op

Justin Timberlake & Jessica Biel

Justin en Jessica zijn in 2012 getrouwd, maar waren daarvoor al een aantal jaar samen met wat relatiepauzes tussendoor. Volgens Jessica is goede communicatie de sleutel naar een goed huwelijk. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We got a babysitter. #Emmys

Een bericht gedeeld door Justin Timberlake (@justintimberlake) op

Chrissy Teigen & John Legend

De relatie tussen Chrissy en John is eigenlijk nooit echt over geweest. John dacht een aantal jaar geleden dat hij liever single wilde zijn, omdat hij teveel stress had. Zijn vriendin (nu zijn vrouw) haar antwoord was: "Nee, gaan we niet doen." Einstand: zijn ze niet ontzettend cute samen met hun kids?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keep your paws to yourself!

Een bericht gedeeld door John Legend (@johnlegend) op

BRON: COSMOPOLITAN, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook