Hertogin Meghan gaat solo, kleedt zich dodelijk saai

Hare Koninklijke Hoogheid moet nog een béétje nadenken over de visuele impact die ze maakt.

Lees ook

De hertogin van Sussex heeft haar eerste solo-event achter de rug. Ze bezocht de opening van 'Oceania' in de Royal Academy of Arts in een peperdure zwarte lap.

De expositie sloot – inkoppertje – leuk aan bij de aanstaande Royal Tour die Meghan en prins Harry in oktober maken door Nieuw-Zeeland, Fiji, Tonga en Australië. Meghan liet het allemaal over zich heen komen, maar was wat ingetogener dan ze in het gezelschap van haar echtgenoot is, waaruit op te maken valt dat ze vermoedelijk toch over zoiets menselijks als 'zenuwen' beschikt.

Verder viel er weinig te swoonen. Hare Koninklijke Hoogheid droeg dodelijk saai zwart in de vorm van een weinig opwindende Givenchy die haar ouwelijk stond en hard maakte.

Meghan moet nog een beetje nadenken over de visuele impact die ze maakt en de rol die kleren kunnen spelen in haar nieuwe functie. En misschien eens een speldje in heur haar doen, qua wind en wegvegen. 

Goed, what else? Ze keek naar kunst uit Oceanië…

…waaronder dit meesterwerkje…

… en oefende al even de Maori-begroeting die wederzijds om een tic-tac vraagt.

En daarna verdween ze in haar weduwe-uit-de-vorige-eeuw-look terug naar Nottingham Cottage. 

Hoe leuk zouden deze Aquazurra's onder een hippe cocktailjurk hebben gestaan om nog wat extra aandacht voor de expo te generen? #gemistekans 

 

Foto's © ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook