Zien: Harry & Meghan knuffelig bij potje basketbal

Harry en Meghan volgen masterclasses basketbal op universiteit Loughborough.

Lees ook

Op de universiteit van Loughborough was het gisteren een dolle boel, want Harry en Meghan waren present en hebben een aantal masterclasses gevolgd. Het stel deed met veel vreugde mee aan een basketbaltraining die door marathonloopster Paula Radcliffe en tennisster Laura Robson werd gegeven. 

LEES OOK: Huh? Harry & Meghan waren blijkbaar in Amsterdam

Harry en Meghan hadden echter geen sportkleding aangetrokken voor de gelegenheid, in tegendeel, Meg stond op naaldhakken in de sportzaal. Na het potje basketbal was het tijd voor een wedstrijd tussen team Harry en team Meghan. De winnaar is niet bekend, maar als we onderstaand filmpje mogen geloven lijkt het alsof Harry zijn echtgenote liefkozend heeft laten winnen. Hoe dan ook, er zijn weer erg lieve kiekjes uit de dag voort gekomen.

Workshops

Op de dag zelf werden ook de Coach Core Awards uitgereikt door zowel Harry als Meghan. Coach Core is een organisatie die jongeren tussen de 16 en 24 jaar die geen opleiding of baan hebben, helpt om hun carrière op te bouwen. De organisatie is in 2012 opgericht door The Royal Foundation. Dit is de stichting van Prins Harry en de Hertog en Hertogin van Cambridge. Harry heeft de dag in Loughborough afgesloten met een speech voor de hele zaal.

 BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook