Fashion Week: welke prinses heeft er écht lol in?

Er is er maar één die van het hele front-row gebeuren écht een feestje maakt.

Lees ook

In Milaan en Parijs wemelt het momenteel weer van de aristo's en prinsessen die een graantje meepikken van all things fashion & glamour. Maar wie heeft het nu echt een beetje leuk?

Voor alle duidelijkheid: net als celebs zijn royals puur PR-goud voor modehuizen. Er is hen dus veel aan gelegen om ze binnen te hengelen, voor een rode loper dan wel front row momentje. Prinsessen komen dus niet per se uit de goedheid van hun hart naar een show om de designer van hun dromen te steunen. In de meeste gevallen is het op uitnodiging, in ruil voor buitengewoon prettige accommodatie en een fijne goodie bag. Dus, wie houdt het chic en geeft er op een leuke manier iets voor terug? Let's see.

Amelia 

Lady Amelia Windsor bracht haar vertrouwde ennui naar Parijs. Omdat het allemaal zo vreselijk is, couture dragen en freebies krijgen op comfortabel schoeisel. Popje toch. 

Pauline 

Pauline Ducruet, de dochter van prinses Stéphanie, zag kans haar imago van tikje morsige rockchic te cultiveren in ruil voor een gesponsord tasje. Over haar eigen carrière als ontwerper horen we de laatste tijd nog maar bitter weinig. 

Maria Olympia 

Prinses Maria Olympia van Griekenland bruiste als vanouds op NYFW. De dame in de noppenjurk is Ella Richards, kleindochter van Rolling Stone Keith. Olympia en Ella zijn quasi schandaleuze BFF's.  

Dana

Prinses Dana El Khalifa van Bahrein was gestrikt door Dolce & Gabbana en leek daar gemengde gevoelens over te hebben.

Victoria

Lady Victoria Hervey was zichtbaar verrukt weer front row haar sterke punten te kunnen etaleren. 

Sirivannavari 

Gelukkig is er tussen de al dan niet gespeelde verveling en coolheid altijd wel een Sirivannavari-momentje te vinden. De Thaise prinses is dol op haute couture, heeft in Thailand haar eigen label en lééft voor mooie kleren "want daarmee kun je uitdrukken hoe je je voelt en de wereld een beetje mooier maken".  Zij voelt zich nergens te goed voor, is dolgelukkig met iets moois uit de nieuwste collectie en best bereid om daar even een pirouette in te maken. Classy Siri! 

 

Foto's © ANP, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook