Leontine’s dochter Jada mag niet meedoen aan The Voice

Het is beter voor Jada dat ze niet mee doet aan The Voice.

Lees ook

De dochter van Marco en Leontine Borsato, Jada, heeft een passie voor zingen en is daar nog eens goed in ook. Echter wil moeder Leontine liever niet dat haar dochter mee gaat doen aan The Voice of Holland. Dit in verband met alle negatieve reacties die ze dan eventueel moet incasseren.

LEES OOK: Marco Borsato deelt kiekje van prachtige dochter

Aangezien Marco Borsato een jurylid is van The Voice of Holland, is het voor zijn dochter Jada misschien maar beter dat zij geen auditie gaat doen voor deze talentenjacht. Of Jada nou door gaat naar de volgende ronde of niet, negatieve reacties zullen er toch wel komen. Als Jada door zou gaan zou volgens velen haar vader in het complot zitten. 

Vrijheid

Moeder Leontine geeft haar kinderen wel veel vrijheid in hun keuzes. Als ze willen zingen of acteren is mama daar niet op tegen, vertelt ze aan Veronica Magazine. Jada snapt zelf dat ze naast het zingen ook nog een studie moet hebben waar ze op kan terugvallen. Oudste zoon Luca is gestopt met acteren en is nog zoekende voor wat bij hem past. Zoon Senna is ontzettend creatief en zoekt waarschijnlijk naar iets in de richting van acteren. De Borsato's zijn in ieder geval een creatief en muzikaal gezin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Say you won't let go – James Arthur (figured it was time for a new cover?)

Een bericht gedeeld door Jada Borsato (@jadaborsato) op

BRON: VERONICA MAGAZINE, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook