George en Charlotte: drukste bruidskinderen ooit!

De kleine Cambridge'jes zijn echte pro's in het strooien van rozenblaadjes.

Lees ook

In zes maanden drie keer als bruidskinderen naar het altaar drentelen en de gasten vertederen, dat kun je aan prins George en prinses Charlotte overlaten.

In mei maakten de kleine Cambridge'jes deel uit van de Harry & Meghan show en in oktober doet het dynamische duo dat nog eens dunnetjes over tijdens de bruiloft van prinses Eugenie met Jack Brooksbank.

En tussendoor deden ze ook nog even een privébruiloft, kleine schnabbelaars dat het zijn. Hier is de bruid, Sophie Carter, huisvriendin van de Cambridge'jes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Cambridges (@teatimewiththecambridges) op

Sophie Carter is een van de beste vriendinnen van de hertogin van Cambridge en een van de peetmoeders van prinses Charlotte. Ze trouwde dit weekend met Robert Snuggs in St. Andrew’s Episcopal Church in Norfolk. Charlotte (3, hier weer gewapend met haar tasje) was een van de drie bruidsmeisjes, George (5) was een van de bruidsjonkers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Cambridges (@teatimewiththecambridges) op

Voor de kinderen was het een relaxed feestje in vergelijking met hun vorige optreden als bruidskinderen in mei: geen protocol, geen camera's, klein gezelschap en allemaal vertrouwde mensen om hen heen. Na de ceremonie rende George rond voor de kerk (die moest duidelijk zijn energie even kwijt) en ging Charlotte op zoek naar haar moeder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door the royal family (@royal_family_lovers) op

Al zat ze ook lekker even bij haar peetmoeder op de arm. 

…de kinderen waren gekleed in Amaia Kids, een van de favoriete kinderkledinglabels van Kate. Je ziet hun namen hier op de hangertjes staan.

Sophie en Kate zijn serieuze BFF's, Sophie vergezelde de hertogin al naar Ascot, was ook bij het huwelijk van Kate's zus Pippa vorig jaar en is zelfs wel eens mee naar de kerk geweest met de Queen, in Sandringham.  

 

Foto's © ANP

Laatste nieuws

Zie ook