Tweed & Veren: hoe Royal Herfst wil je het hebben?

Vallende blaadjes blues? Ben je mal, deze royals doen even voor hoe je je helemaal seasonal styled.

Lees ook

Het is officieel herfst! En voor royals betekent dit dat de waxcoats, het tweed en de veren uit de kast komen. Ter inspiratie: de najaarslook volgens onder andere Elizabeth, Kate en Máxima.

Máxima

Wie als royaltyliefhebber aan de herfst denkt, ziet natuurlijk onmiddellijk de fazant voor zich die voor volk en vaderland het leven liet om Máxima beeldig gestyled naar het huwelijk van kroonprins Guillaume van Luxemburg te kunnen laten gaan.

Kate


Hertogin Kate heeft ook een hoofdtooi met fazantenveren, maar dit is duidelijk een instapmodel.

Hare Koninklijke Hoogheid heeft ook de tweedjas – seizoensklassieker –  helemaal onder de knie. 

En laten we Kate in deze najaarsbeddensprei van Erdem niet vergeten.

Meghan

De vraag is of Meghan nog eens zo zou uitrukken, maar als Royal Verloofde deed ze in ieder geval haar best zo herfstachtig mogelijk voor de dag te komen. 

Mette-Marit

Tweed rok, sjaals, stevige laarzen, koningin Sonja als kleuraccentje, kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen en dochter prinses Ingrid Alexandra lopen beeldig gestyled door het herfstige park. 

Michael 

Loden jas, coltrui, fout bontje, jachthond: prins en prinses Michael van Kent trekken er op hun Wellingtons op uit. 

Letizia

Koningin Letizia van Spanje heeft fun met najaarstinten, met wisselend succes. Over de groene jurk links was niemand heel erg enthousiast, midden en rechts is meer haar eigen stijl.

Mary 

Kroonprinses Mary van Denemarken heeft een kast vol herfsttinten die ze met verve draagt, ook in andere jaargetijden. 

Camouflagebroek, cape in gedekte tinten, koningin Margrethe van Denemarken in een laatste restje Indian Summer – het zou allemaal lieflijker zijn als ze hier niet glunderend een slachtpartij na de jacht in ogenschouw namen. We hebben de foto een beetje afgesneden, dit wil je niet zien. Take it from us. 

Anne 

Prinses Anne weet dat alle jagerskleuren wel een vrolijk accentje kunnen gebruiken. Maar dat moet dan wel een prikkende wollen sjaal met een Schotse ruit zijn, om stijlvast te blijven. 

Camilla

Ook bij hertogin Camilla ontbreekt de Schotse ruit niet en Charles zal geen koude kuiten krijgen in die kousen. 

Diana 

Charles leverde overigens ook een van de bekendste herfstlooks op, gedragen op de honeymoon met zijn eerste vrouw, prinses Diana. Die laatste zorgde ervoor dat de modderbruine pakjes niet aan te slepen waren.  

William 

Prins William is eigenaar van vele van dit soort jassen, it's all very country

Elizabeth

Koningin Elizabeth is dol op de herfst, het is haar favoriete tijd van het jaar. Lekker banjeren in een bodywarmer, rubberlaarzen en degelijke rok…

…beetje rondrijden op Balmoral (een Schots kasteel is in de herfst echt een must-have accessoire) 

En desgewenst leuk herfstig poseren met de volgende generaties. Ook allemaal voorbereid op tochtige, vochtige kastelen, gezien de vele vestjes en truien.

Autumn

En tenslotte Autumn Phillips, de schoondochter van prinses Anne. Die van zichzelf al herfstig genoeg klinkt. Maar ook op all things najaar is voorbereid, compleet met warme jas en regencape.  

 

Foto's © ANP, Getty Images, BSR Agency, The Royal Family, Balmoral, Det Danske Kongehus

Laatste nieuws

Zie ook