Lady Amelia Windsor heeft nieuwe onchique schnabbel

Luxe logeren in ruil voor een positieve review, nice work if you can get it!

Lees ook

Wat te doen als je als royal model nog niet echt binnenloopt? Lady Amelia Windsor recenseert nu ook hotels, in ruil voor overduidelijk gesponsorde uitjes.

"Me vastklampend aan de laatste dagen van de zomer, voelde ik me verkwikt door een weekendje in het net gerenoveerde The Swan Hotel in Suffolk," zo steekt het nichtje van de Queen van wal in Tatler. "Bij aankomst werden we begroet door hoofdbutler Holmes en de rest van de staf." But of course.

Vervolgens jubelt de lady over het decor, de ligging aan zee en bezienswaardigheden zoals de brouwerij achter het hotel en de gincocktails van het hotel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mel ? (@amelwindsor) op

En over de idyllische streekmarkt voor haar slaapkamer. Werkelijk, de plaatselijke VVV had het allemaal niet lyrischer kunnen omschrijven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mel ? (@amelwindsor) op

Omdat het popje er ook nog iets persoonlijks in moest gooien van haar redacteur werd het er eentje in de categorie #goedbezig: "Ik kan je hogelijk aanbevelen om bij het krieken van de dag op te staan om te gaan hardlopen op het strand en te gaan zwemmen in zee."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mel ? (@amelwindsor) op

Wat best een prestatie is, gezien het feit dat ze zich de avond ervoor zogenaamd nog heeft laten vollopen met gincocktails, maar dit terzijde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mel ? (@amelwindsor) op

Hoewel Amelia er niet uitziet alsof ze ooit een koolhydraat nuttigt, weet ze ook nog een bakkerij en een 'hemelse picknickmand' in haar review te proppen én een potje yoga aan zee "want niets is te vergelijken met een yogasessie die wordt begeleid door het geluid van de golven. Ik verliet Southwold met zonnige herinneringen waar ik deze winter op kan teren en ben van plan om volgend jaar mét de zon terug te keren."  Calm down, dear.

Lees ook: 

 

Openingsbeeld © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook