Lady Gabriella verlooft zich met ex van Pippa!

Prinses Eugenie is nog niet eens getrouwd of de nieuwe Royal Wedding kondigt zich al aan.

Zo is er geen Royal Wedding te bekennen, zo heb je er drie achter elkaar. Lady Gabriella 'Ella' Windsor heeft zich verloofd met Tom Kingston.

De verloving had plaats in augustus, Tom deed Gabriella een aanzoek op het Isle of Sark. Het stel zal volgend voorjaar trouwen en het zal een privébruiloft worden.

De kinderen van neven en nichten van de Queen trouwen meestal in de kapel van Kensington Palace, St. James Palace, Windsor Castle of Hampton Court.

In de kapel van Hampton Court trouwde Gabriella's broer Frederick Windsor ↑ in 2009 met Sophie Winkleman. Het huwelijk van Ella en Tom wordt een familiefeestje, waarbij waarschijnlijk de Queen zelf niet aanwezig zal zijn en slechts een handjevol Windsors zijn opwachting zal maken. Er is dus geen sprake van koetsrit-stress aan het hof. Lady Gabriella houdt de titel waarmee ze is geboren, Tom blijft gewoon Tom.   

Gabriella (37) is de dochter van prins Michael van Kent, een volle neef van koningin Elizabeth en prinses Michael van Kent. Ze is net zo hilarisch snobby als haar moeder, maar ere wie ere toekomt…

…Gabriella studeerde literatuur in Amerika, haalde een graad in sociale antropologie in Oxford en werkt voor haar geld als journalist. Ze heeft nog nooit gecasht op haar titel of beroemde familie en is wat betreft royal events meestal alleen aanwezig bij Trooping The Colour.

Tom is goed bevriend met prins William en een ex van Pippa Middleton, met wie hij nog altijd vriendschappelijk omgaat. Hij zit in de financiële wereld. Daar houdt hij zich bezig met 'frontier-market investment', wat dat ook moge zijn. Hij is een van de directeuren bij Devonport Capital. Good luck, tortels! 

Lees meer: 

 

Foto's © Getty Images, ANP, BSR Agency

Laatste nieuws