Aanbieding: 9x Beau Monde + Mystery Box voor €40,- ipv €219,91

Bij een abonnement op Beau Monde ontvang je nu een Mystery Box t.w.v. minimaal € 175.

Lees ook

Bij een abonnement op Beau Monde ontvang je nu een Mystery Box t.w.v. minimaal € 175. De box is speciaal voor Beau Monde samengesteld en zit vol glamorous beauty- en lifestyleproducten. Dat is nog eens leuk uitpakken! Dus laat jezelf verrassen en zeg vandaag nog ja tegen Beau Monde!

Jouw voordelen op een rijtje

– Je ontvangt Beau Monde goedkoper dan wanneer je hem los in de winkel koopt en je magazine wordt gratis thuis- bezorgd!
– Inclusief gratis digitaal lezen op je tablet
– Je krijgt de Mystery Box t.w.v. minimaal €175,- cadeau
– Na de actieperiode eenvoudig per maand opzegbaar

Ga naar beaumonde.nl/cadeau of bel 0251-257924 (ma t/m vrij 09.00 – 17.15 uur)

Let op: de inhoud kan verschillen per box. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2018. Je abonneert je tenminste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan per maand. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Beau Monde kost in de winkel € 4,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de leveringsvoorwaarden en het privacy- en cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing.Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op abonnementenland.nl onder het kopje ‘algemene voorwaarden’. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.nl/pijpermedia. Op = op.

Laatste nieuws

Zie ook