Meghan verloor veel vrienden na Royal Wedding

Na haar huwelijk heeft Meg met nog maar met een klein groepje vrienden contact.

Lees ook

Trouwen met een prins, lid worden van een koninklijke familie, de wereld rondreizen, en er altijd goed uitzien. Het lijkt het perfecte leventje, maar natuurlijk zitten er ook genoeg nadelen aan. Zo is Meghan na de Royal Wedding schijnbaar veel vrienden verloren.

LEES OOK: Meghan tussen de kruidenpotjes: eerste klus zonder Harry

Na de grote bruiloft is Meghans vriendenkring flink gekrompen en heeft ze nog maar met een klein groepje goed contact. Meg vindt het daarom moeilijk om nu iemand in vertrouwen te nemen, aldus een anonieme bron aan People. Gelukkig heeft ze een aantal loyale mensen om zich heen. 

Vrienden 

Met het groepje vrienden dat Meghan nog heeft, heeft ze regelmatig contact. Zo verbleef ze vorige maand stiekem drie dagen met haar beste vriendin Jessica Mulroney in Toronto. Een maand daarvoor is ze samen met schoonzus Kate naar de halve finale van Wimbledon geweest om vriendin Serena Williams aan te moedigen. Meghan en Harry hebben ook tijd doorgebracht met actrice Priyanka Chopra & haar vriend zanger Nick Jonas en zijn ze verder op bezoek geweest bij George & Amal Clooney.

Verder is Meg nog goed bevriend met Lindsay Roth, een televisieproducer die ze ontmoette toen ze studeerde aan de Northwestern University. Andere televisie/filmvrienden die Meghan nog veel spreekt zijn o.a. Janina Gavankar (True Blood), Abigail Spencer (Suits) en Sarah Rafferty (Suits). 

Een beetje royal

Qua mensen die al in royal kringen zaten, zien we op de vriendenlijst van Meghan bijvoorbeeld Markus Anderson, consultant voor de Soho House Group. Hem zagen we samen met de hertogin op de Invictus Games van 2017. Ook designer Mischa Nonoo is een goede vriendin van Meghan, zij was ooit getrouwd met Alexander Gilkes, een oud-klasgenoot van prins Harry. Gilkes was overigens ook aanwezig bij het huwelijk van prins William en Kate Middleton in 2011. Ook goede vriendin Millie Mackintosh heeft al een royal tintje, aangezien ze verloofd is met Hugo Taylor. Laatstgenoemde werd ooit gelinkt aan prinses Eugenie. 

BRON: HARPERSBAZAAR, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook