Glennis krijgt staande ovatie voor optreden AGT

Staande ovatie en fantastisch commentaar voor Glennis

Lees ook

De eerste finaleshow van America's Got Talent zit erop en Glennis Grace heeft hem met vlag en wimpel doorstaan. De Amsterdamse kreeg na afloop van haar optreden een staande ovatie van zowel de juryleden als het publiek. 

LEES OOK: Arjen Lubach maakt hilarisch filmpje over leven Glennis Grace

Vannacht blies Glen wederom de zaal omver met het nummer 'Run' van Snow Patrol. De jury eindigde met een staande ovatie en fantastisch commentaar. Zo vond Simon Cowell het optreden sensationeel, Heidi Klum vond Glennis flawless, Melanie Brown vertelde haar dat ze écht kon zingen en Howie Mendel eindigde het commentaar met het feit dat hij ervan op de hoogte was dat Glennis bekend is in Nederland, maar dat dit podium haar toegang geeft tot de rest van de wereld. 

Uitslag

Vannacht is de tweede en laatste finale van America's Got Talent. Glennis gaat optreden met een bekende Amerikaanse artiest en er wordt gespeculeerd dat dat rapper/zanger Bruno Mars zal zijn. Na de optredens wordt de uitslag meteen bekend gemaakt. Glennis zei eerder in een filmpje dat ze de show graag voor haar trotse zoontje Anthony wil winnen. 

BRON: WEEKEND ONLINE, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook