Mary-Kate Olsen openhartig over huwelijk in zeldzaam interview

Mary-Kate is samen met haar zus Ashley wereldberoemd.

Lees ook

Mary-Kate en Ashley Olsen hebben een mode-imperium, The Row, opgebouwd dat het succes van hun acteercarrière vele malen overtreft. De Olsen Twins zijn notoir privé over hun niet-professionele leven, maar in een zeldzaam interview met WSJ Magazine spraken ze openhartig over hun nieuwe herencollectie van The Row, hun leven als tweeling én Mary-Kate onthulde toch íéts over haar leven als getrouwde vrouw. "We hebben veel ups en downs gehad; we doen alles samen", vertelt Ashley over de band met haar twee minuten jongere zusje. "Dat is ook net een huwelijk."

Social media

In een eerder interview met Vogue legde Ashley uit waarom het tweetal ervoor heeft gekozen zich terug te trekken en zich te onthouden van social media: "We hebben ons hele leven geprobeerd om mensen die toegankelijkheid niet te laten hebben. We zijn erg gesteld op onze privacy.“

Burn-out

Ondanks ze zich zo terugtrekken, betekent het niet dat de zussen niet hun beste leven leiden. Zo vertelde Mary-Kate in een interview met The Edit dat hun leven niet enkel uit werk bestaat: "Ik heb een man, twee stiefkinderen en ook verschillende hobby’s; als ik naar huis ga, moet ik het avondeten klaarmaken, in het weekend rijd ik paard. Je vindt dingen die je helpen ontspannen en anders ga je ernaar op zoek. Zo niet, krijg je een burnout en ben je niet langer productief."

New York, New York

Mary-Kate, die als kind samen met haar tweelingzus Ashley wereldberoemd werd als Michelle Tanner in de sitcom Full House, en de 49-jarige halfbroer van de Franse oud-president Nicolas Sarkozy hebben sinds 2012 een relatie. Ze verloofden zich in 2014 en trouwden een jaar later. De twee wonen samen in New York, terwijl Ashley een verhuizing terug naar Los Angeles overweegt.

BRON: MARIE CLAIRE, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook