Brad Pitt verwijdert alle foto’s Angelina uit huis

Brad Pitt verwijderd alle foto's die hij nog van Angelina Jolie heeft.

Lees ook

Het is alweer meer dan twee jaar geleden sinds Angelina Jolie en Brad Pitt uit elkaar gingen, maar Brad neemt nog steeds rigoreuze beslissingen. Zo heeft hij na de scheidingsstrijd van afgelopen maand alle foto's van Angie uit zijn huis verwijderd. 

LEES OOK: Brad & Angelina maken afspraken: vechtscheiding lijkt voorbij

Vorige maand heeft Angelina Jolie haar ex Brad Pitt beschuldigd van het niet betalen van kinderbijslag en van het niet volgen van zijn hechtenisplan. Ze is hiermee naar de rechter gestapt om de scheiding zo snel mogelijk officieel te maken. Een bron van Brad heeft dit ontkent en vertelt dat hij zelfs meer dan 1 miljoen euro aan kinderbijslag heeft betaald. Wow!

Foto's

Na het leegschudden van z'n portemonnee heeft Brad besloten alle foto's van Angelina Jolie uit z'n leven te verwijderen. Of het nou foto's op zijn mobiel zijn of in huis, als hij haar maar nergens meer tegenkomt. En dat kunnen we wel voorstellen, na zo'n langslepende vechtscheiding. Brad trekt zich vanaf nu niets meer aan van Angelina en probeert zich zo goed mogelijk te focussen op zijn kinderen en werk, vertelt een anonieme bron aan Hollywoodlife. Good luck…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New Pics Of Brad Pitt For @Breitling Watch. #Bradpitt #Breitling #Navitimer #Squadonamission

Een bericht gedeeld door Brad Pitt (@bradpittoffcial) op

BRON: HOLLYWOODLIFE, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook